A héten jelent meg az Outriders, a Square Enix legújabb TPS játéka. Néha azonban eltűnik a HUD, amit könnyen visszahozhatunk.

A héten debütált a Square Enix legújabb TPS játéka, az Outriders, melynek a végigjátszását akár nálunk is végigkövethetitek. Ha esetleg lemaradtatok az első adásról, akkor az alábbi videón visszanézhetitek Adranash menetelését:

 

Mivel új játékról beszélünk, így már szinte természetesnek vesszük, hogy előfordulnak apróbb hibák a játékkal, melyet a fejlesztők a megjelenést követően orvosolnak. A leggyakoribb ilyen hibának a HUD eltűnését mondják a felhasználók. Játék közben gyakran tapasztalják, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnik az overlay, ami eléggé megnehezíti a játékosok dolgát. Az alábbi trükkel azonban visszahozhatod kilépés nélkül.

  1. Lépj be a menübe és nyisd meg az Optionst.
  2.  Válaszd ki a HUD tabot és kapcsolj ki minden funkciót ( a HUD méreten nem kell állítani).
  3. Lépj vissza a játékba, majd megint állítsd meg a játékot és hozd elő az Optionst.
  4. Kapcsolj vissza minden HUD beállítását.
  5. Miután visszaléptél minden HUD újra megjelenik.

Ezzel a kis trükkel tehát orvosolható a helyzet. Reméljük hamarosan rendes hotfix is érkezik, de addig marad ez. Mindenképp iratkozzatok fel a LEET Youtube csatornájára, ahol Adranash hamarosan egy újabb élő adással vár benneteket.

Te kipróbálod az Outriderst?

 

 

×