Talán a legtöbben a silver stars miatt ismerik a Leicester City középpályását. Íme az eheti FUT Birthday Choudhury objective.

Új hét, új csapat, új objective játékos. Tegnap megérkezett a FUT Birthday második csapata, mely már inkább a meta opciókra próbál rámenni. Alig várom, hogy hétvégén Kentek és Adama Traorék boldogítsák a meccseimet. Nos azoknak, akik nem akarnak ellenük szenvedni itt a heti küldetés, amivel felmentheted magad WL alól. Lássuk Choudhury lapját.

Az egyedi frizurával megáldott úriember megszerzésért annyira azért borzasztóan sokat nem kell fáradnunk.

  • Anchor Man Assist – Adj 5 gólpasszt CDM poszton játszó játékossal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban.
  • Wicked Weak Foot – Rúgj 3 gólt Finesse lövéssel (R1+kör, RB+B) olyan játékossal, akinek a gyengébbik lába legalább 4 csillagos Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban.
  • Premier Party – Rúgj 11 gólt Premier League játékosokkal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban.
  • Steady Success – Nyerj meg 8 mérkőzést Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban, úgy hogy legalább 6 PL játékos van a kezdődben.
  • Fox in the Box – Rúgj gólt 14 különböző mérkőzésen angol játékossal Live FUT Friendly: Managerial Masterpiece módban.

Choudhury lapjáért én semmiképp se szakadnék meg. Egy standard mezei védekező középpályásról beszélünk, aki hátul teszi a dolgát, de előre már kevésbé tud becsatlakozni. A lapnak fodderként 35k az értéke, amit azért annyira nem nehéz kifarmolni. Ha alap csapatod van, akkor tudod hasznosítani, vagy ha esetleg gondolkozoll Iheanacho lapján. Viszont, ha a héten nincs időd FIFA-ra, akkor nem maradsz le semmiről.

Te kiváltod Choudhury lapját?

 

×