Pár tízezer forintért egy RTX 3080? NEMÁ!

Mára már senkinek sem kell bemutatni azt a Szuezi-csatornába keresztbe beragadt Ever Given nevű hajót, ami sok-sok napon keresztül bénította meg a világ egyik legfontosabb tengeri szállítmányozási útvonalát. Természetesen nem csak az óriási teherhajón lévő áruk nem értek célba, hanem megannyi más sem, mivel az utána érkező szállítók sem haladhattak emiatt tovább.

Mint kiderült többjükön ott pihent az NVIDIA legújabb kártyáiból is egy jó pár, sőt, magán az Ever Given-en majd 1 millió RTX 3080 várta a dokkolást. Három nappal ezelőtt viszont kiszabadult végre  a megfeneklés csapdájába esett hajó, és a csúcskártyák is folytathatták útjukat.

Most pedig az NVIDIA bejelentette, hogy a hajón roskadozó kártyákat -75%-al olcsóbban fogja adni azoknak, akik elég gyorsak hozzá.

Ez azt jelenti, hogy egészen hihetetlen, pár tízezer forintos áron csaphatunk le egy olyan videokártyára, amihez szinte lehetetlen jelenleg hozzájutni – ennyiért pedig sok-sok évig nem is fogunk találni.

Mindehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni ERRE az oldalra, majd lecsapni arra, amit látsz.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a soha vissza nem térő akció kizárólag a mai napon, április 1-én este 23:59-ig érvényes, utána már nem lesz lehetőségetek rá, kivéve akkor, ha háromszor sarkon pördültök, majd a könyökötöket a hátatok mögött háromszor összekoccintjátok és azt kiáltjátok közben: kotkodááács, Bolondok Napja!

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×