A Magyar Tudományos Akadémia utánajárt, hogy az új 5G-s technológia nyomán milyen mértékben növekszik az elektromágneses sugárzás.

Sokan mondják, tehát biztosan igazuk van, hogy Bill Gates a koronavírus-járványt az 5G-vel terjesztette szerte meg szét, sőt, az adótornyok segítségével fogja irányítani a vakcinák révén beadott csipekkel az emberek tudatát. Ha meg nem megyünk el oltakozni, akkor meg úgyis leolvasztja majd az agyunk.

Ha hiszel a fentiekben, vagy az ahhoz hasonló konspirációkban, akkor igény szerint van egy jó/rossz hírem: az MTA – Magyar Tudományos Akadémia vizsgálata szerint ideje levenni az alufóliasapkákat.

Természetesen nem a Microsoft néhai vezérének világuralmi terveit húzták jól keresztbe, sokkal inkább megállapították, hogy az 5G technológia által kibocsátott elektromágneses expozíció, tér és kitettség nem csak jócskán az egészségügyi határérték alatt van, hanem a környezetre és emberi egészségre gyakorolt hatása szinte megegyezik a 2, a 3 és a 4G-vel.

Továbbá arra is rávilágítottak, hogy az 5G-nek köszönhetően jócskán felgyorsult az adatátviteli sebesség, amitől leredukálódott annak ideje is, ez pedig csökkenti a felhasználók elektromágneses hullámoknak való
kitettségét.

Sőt, a sűrűbb hálózatban működő technológia révén a készülékek alacsonyabb teljesítményen működnek (itt megjegyezték a felhasználás módjának megváltozását is), ami még tovább redukálja az emberi expozíció mértékét.

Az MTA kutatói természetesen hozzáteszik, hogy mindettől függetlenül „szükséges többletforrást biztosítani az 5G-re vonatkozó egészségügyi határértékek rendszeres mérésére és monitorozására, az ezzel kapcsolatos kutatásokra„. Kiemelik azt is, hogy az egyre terjedő álhírek miatt – melyek többek között a koronavírus és az 5G kapcsolatát említik – a médiának különös szerepe van a technológiáról való tájékoztatásban, ezzel is megakadályozva a téves és sokszor pánikkeltő információk terjedését.

Az 5G tehát nem csak gyorsabb és korszerűbb, de nem károsabb, mint a jelenleg is széles körben használatos 4G, vagy annak néhai elődei, a 2 és a 3G technológia.

Forrás: MTA, HVG

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×