Szomorú gamerek korábban elvesztették háziállatukat, ám ebben a játékban most viszontlátják őket. A sikeres játékban testreszabhatjuk társunkat.

Mint azt sokan tudjátok, nemrég Nintendo Switch-re megérkezett a Monster Hunter Rise, ami fantasztikusan teljesített a megjelenést követően. Négy nap alatt több mint 4 millió példányban kelt el, vagyis a világ minden sarkából megnyeri a játékosokat. Bár természetesen a játék fő profilja az, hogy megöljük a szörnyeket, a közösség elkezdett édes és megható történeteket megosztani.

A játékosok kedvenceiket keltik életre a játék karakteralkotójának köszönhetően.

Természetes, hogy az állatok, melyek nagyon sok esetben családtagnak számítanak, annyira fontosak, hogy néha jó őket a videojátékban is viszont látni. A Monster Hunter Rise lehetővé teszi, hogy kutyák és macskák legyenek a társaink, melyek hasonlíthatnak meglévő vagy már elhunyt kedvencünkre. Amint itt látható, valaki régen elhunyt kedvencét láthatta viszont a Monster Hunterben.

My pup passed away a few years ago, but now I can see him again and hunt monsters with my best friend. from MonsterHunter

 

A játékban az állatok egyébként segítenek is kalandunk során, például előnyös tárgyakat gyűjtenek, vagy részt vesznek a harcban, még fegyvereket is képesek használni. Természetesen mivel testreszabhatók, így a játékosok le tudják másolni a való életben élő (vagy már nem élő) kedvencüket. Így a társunk a virtuális világban is velünk lehet.

My dog Nebin passed away 6 months ago. Now he can live on as a hunting legend. from MonsterHunter

 

„Nebin, a kutyám 6 hónappal ezelőtt elhunyt” – mondta a Reddit felhasználó. „Néha butaságnak tűnik, hogy ezek a kis lények ilyen hatással lehetnek az életünkre. De az, hogy körülöttem van ebben a kis digitális világban, amelyet olyan régóta szeretek, nagyon sokat jelent.”

Persze nem csak megható, de vicces jelenetek is vannak, például az, amikor ez a cica felismerte a játékban önmagát.

Te is elkészítenéd kedvencedet a játékban?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×