Friss és ropogós, megérkezett a Cyberpunk 2077 legújabb frissítése, mely sok problémára megoldást ígér a játékosoknak.

Korábban már egy hosszas cikk sorozaton keresztül beszámoltunk nektek arról, hogy a CD Projekt Red sajnos veszélybe került, hiszen hackerek támadásának következtében a legbizalmasabb információkhoz is hozzáférhettek az illetéktelen személyek.

Ezután a hackerek el is árverezték online a Cyberpunk forráskódját, mellyel tényleg a biztos bukás felé indult el a CDPR. Ám ők felálltak, és mentek tovább. Nemrégiben már írtunk nektek arról, hogy időt kértek az 1.2-es frissítés kiadásához.

És most végre célba értünk. A frissítés máris tölthető PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Google Stadiára, és a mérete is hatalmasra sikeredett:

  • Számítógép – 24,7 GB
  • PlayStation 4 – 44,1 GB
  • Xbox – 40,3 GB

A frissítés tartalmáról már tegnap írtunk nektek:

Végre rendbejön a Cyberpunk?! – Több száz dolgon javít az 1.2-es patch

 

Úgy tűnik, hogy ez a javítás végre kárpótolhatja majd a játékosokat a nevetségesnek számító indulásáért. Minden olyan látvány – és játékmenetbeli problémát javítottak, ami ellehetetlenítette a játékot. Optimalizálja végre a last-gen konzolok memóriafogyasztását is, továbbá PC-n pedig a Radeon GPU-val is megy majd a hardveres ray-tracing.

Emlékeztek arra, amikor még trükköket kellett alkalmaznunk a feladatok teljesíthetősége érdekében, mert például a várt hívások sem jöttek? Na, ilyenre sem lesz ezentúl példa. Arról nem is beszélve, hogy végre a rendőrökkel kapcsolatos problémát is sikerült megoldani, és végre nem rontanak majd ránk (annyira sokszor).

A teljes listát a végtelen sok változásról itt tudjátok átböngészni, ha kedvetek támadt hozzá.

Többek között emiatt már V is jobban alszik:

V FINALLY SLEEPS LIKE A NORMAL PERSON from cyberpunkgame

 

Tehát hajrá, mindenki vesse rá magát a – most már -, remélhetőleg hibátlan játékra! Kellemes szórakozást!

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkmagyarorszag

×