A PUBG 4 évfordulója alkalmából nem csak in-game eventek indultak, de a játék fejlesztői most egy videóval üzentek a játékosoknak.

Ki gondolta volna, hogy már 4 év telt el azóta, hogy megjelent a PlayerUnknown’s Battlegrounds első verziója. A játék az elmúlt 4 évben olyan sikeres lett, hogy hamar megalapozta a battle royale műfaj elterjedését a videojáték-iparban. Mára a PUBG mellett az olyan címek, mint a Warzone, az Apex Legends vagy a Fortnite, mindenki számára ismert és alapvető címek a játékvilágban. A PUBG early acces formában már 2016-ban megjelent, de a hivatalos megjelenés 2017. március 23-án volt.

A 4. évforduló alkalmából most egy friss videóval üzentek a fejlesztők.

 

Persze nem csak videóüzenettel leptek meg minket a fejlesztők, hiszen a 4th Anniversary Hashtag G-Coin Giveaway már március 11 óta tart. Aztán a 4th Anniversary Spectrum Solution M416 & Squad Tag Hoodie Skin Giveaway március 18-24 között volt elérhető. Az utolsó ünnepi Giveaway, a 4th Anniversary Victory Dance Emote Giveaway pedig március 25 és 31 között zajlik. Erről részletek itt olvashatók.

Közben nemrég, március 29-én a PUBG fejlesztői még egy friss videót tettek közzé, melyben megköszönik az elmúlt éveket a rajongóknak.

 

TS Jang, executive producer a videóban elmondja, hogy a játék megjelenésekor senki nem gondolta volna, hogy egy indie fejlesztés ekkora hatással lesz a piacra. Bár kis csapattal készült a játék, mára sokan dolgoznak azon, hogy a játék továbbra is fejlődhessen.

Kétségtelen, hogy a játék az elmúlt 4 év során rengeteget alakult, néha nem is lehet ráismerni. Elég csak megnézni ehhez egy 2016-os videót. A PUBG azóta nem csak közkedvelt játék lett, de nagyon fontos esport cím is. Nem véletlen, hogy a Krafton a fejébe vette, hogy kibővíti a PUBG univerzumot. Egy rakás játékot terveznek a jövőben, melyek közül a New State névre hallgató mobiljátékot már bejelentették. Az elmúlt 4 év tehát csak a kezdet a PUBG számára, és koránt sem lehet halottnak tekinteni.

Te játszol még PUBG-t?
https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×