Reméljük sikerül megoldást találni a problémára.

Ha kicsit is érdekelnek az in-game statisztikáid vagy netán menőzni akartál a haveroknak, akkor biztos belefutottál már az SBMM Warzone weboldalába. Az oldalon a Battlenet/Xbox/PlayStation felhasználónevünket megadva tökéletesen lekérdezhettük a statjainkat.

Úgy tűnik, hogy az Activision le akar számolni ezekkel az oldalakkal!

 

Az SBMM Warzone szomorúan jelentette be Twitteren, hogy az óriáscég ügyvédei megkeresték őket. A felhasználási feltételekben világosan szerepel, hogy külső oldalak nem használhatják az Activison API-ját. Így az oldal gyakorlatilag megszűnik létezni, ha nem találnak ki valamilyen kompromisszumos megoldást az elkövetkezendő pár órában. 

Rengeteg játék feltételeiben szerepel hasonló kitétel, ám ezt a legtöbb cég szürke zónának tekinti és amíg nem ártalmas oldallal állnak szemben addig nem szólnak bele a működésükbe. Reméljük sikerül valahogy rendezni a problémát a feleknek. Szomorú lenne ha nem jönne össze, hiszen akkor több hasonló oldal is felkészülhet Activisionös üzenetre.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=producthttps://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×