A nagy sikerű túlélőjáték konzolon is támad.

Immáron 8. éve van közöttünk a Rust, ami jött, látott és alaposan berobbant a gamerek hétköznapjaiban. Hiába telt el ennyi idő, még továbbra is a legnépszerűbb játékok táborát erősíti a Rust, egész pontosan a 10. helyen áll jelen pillanatban, ami jelzi a játék sikereit. Ezen felbuzdulva nem csoda, hogy végre a konzoltulajdonosok is beleáshatják magukat a Rust rejtelmeibe, ugyanis a korábbi szivárgások után végre hivatalosan is bejelentették a Rust konzolportját.

Szerencsére már nem kell sokat várni, ugyanis a Rust már most, május 21-én érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ráadásul nem egy, hanem egyből három verzióban érkezik a túlélőjáték. A 49,99 dolláros Standard Editiontől kezdve választhatjuk az 59,99 dollárost Deluxe Editiont, vagy akár a 79,99 dolláros Ultimate Edition mellett is letehetjük voksunkat.

 

Rossz hír, hogy a cross play-t valószínűleg teljesen el kell felejtenünk, ugyanis a konzolverzió olyan extra tartalmakat is rejt majd, amit a PC-s verzióban nem találhatunk meg. Ebből adódóan a konzolosok csupán egymással csaphatnak majd össze a jövőben.

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×