Tavaly nyáron egy igen komoly SBC-t kapott, most a FUT Birthday alatt is megérkezett. Íme a Seria A legújabb lapja Palacio.

A FUT Birthday második napjánál tartunk. Tegnap megkaptuk az első csapatot, az első SBC-t és Objective játékost, ma pedig itt az újabb napi játékos, aki ezúttal nem más, mint Palacio.

Azt tudtuk, hogy csatár jön és a legtöbben talán egy Zlatan lapot szerettek  volna látni. Hát sajnos valószínűleg a balhé miatt továbbra se kaptuk meg a svéd lapját, de helyette jött egy másik csatár a Seria A-ból. Palacio kiváltásához, egy 83-as és 85-ös csapatra van szükségünk. Az utóbbiba egy TOTW lap is kell így nagyjából 210 ezer az aktuális ára PS-en.

Nagyon hasonlít a lap Podolskira. Alacsony, vékony testalkat 5-ös SM mellett 3-as WF található. Apró, mobilis és gyors. A 93-as agresszió mindenképp jót tesz neki. A távoli lövései aggasztóak, de manapság már ki lő az ötösön kívülről? Mondjuk mellé kapott egy Finesse Traitet, így nehéz lesz néha megszokni.

Mit ajánlok? Egy egyedi választás a Seria A csapatoknak. Leginkább Politanora hasonlít 5-ös SM-mel. Ha használod a Long Shotra mindenképp adj bónuszt, mert akkor tudod majd leginkább kihasználni.

Ezenfelül megérkeztek a legújabb MOTM lapok is, melyek szintén bonthatóak a pakkokból.

Te megcsinálod Palacio lapját?

×