Erősebb lehet, mint gondoltuk.

Kedden több híroldalon is felbukkant az információ, hogy a következő generációs Nintendo Switch DLSS támogatással érkezhet meg a boltok polcaira. Amennyiben ez az információ valós, az azt is előre vetíti, hogy a jelenlegi, elavult Tegra lapkakészletet teljes mértékben elhagyhatja a kézikonzol.

A jelenlegi Switch variánsokban a Tegra X1 T210 és Tegra X1 T214 Nvidia chipek izzadnak a játékok alatt, ezek a mára már kissé korosnak számító Maxwell architektúrára épülnek.

 

Szerdán, a korábban már többször bizonyított Nvidia leaker, kopite7kimi kommentelte az „ada” szót a videocardz bejegyzése alá. A jelenlegi, RTX 30XX szériát hajtó Ampere architektúrát válthatja le az Ada Lovelace kódnéven futó fejlesztés. Jelenleg erről semmilyen hivatalos információt nem árult el a zöld óriás, várhatóan április közepén leplezik le a Graphics Technology Conference (GTC) rendezvényen.

Ha mindez igaz, akkor az új Switch sokkal erősebb is lehet, mint amire az eddigi pletykák alapján számíthattunk. Remélhetőleg hamarosan többet is megtudhatunk az érkező fejlesztésekről.

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×