A Ubisoft nyílt világú játéka, a Watch Dogs: Legion most hétvégén, már csütörtöktől ingyen kipróbálható lesz, de nem marad meg.

Ki gondolta volna, hogy ilyen gyorsan repül az idő. Bármennyire hihetetlen, a Watch Dogs: Legion tavaly októberben jelent meg, azóta pedig akik szerették volna, bizonyára beszerezték. Akik viszont még mindig bizonytalanok benne, hogy meg akarják-e venni, most lehetőséget kapnak arra, hogy egész hétvégén kipróbálják, ingyen.

Március 25-től a Watch Dogs: Legion ingyen játszható PC-n és konzolokon is – jelentette be a Ubisoft.

 

Az ingyenes időszak alatt természetesen hozzáférést kapunk a nyílt világú játékhoz, ám nem teljesen. A Legion a tesztelők szerint nagyjából 20 óra alatt végigjátszható, ami alapján azt gondolnánk, hogy egy hétvégi maratonnal akár ki is lehet pörgetni. Ne legyünk ilyen naivak. Az ingyenes próbaverzió nem enged tovább a kampányban a Skye Larsen küldetés után, ami nagyjából a sztori felénél van.

Természetesen az ingyenes időszak alatt kipróbálható a nemrég indul multiplayer játékmód is, ami barátokkal igen szórakoztató lehet.

A Ubisoft blogbejegyzése szerint az ingyenes időszak március 29-én ér véget (a YouTube-ra feltöltött videó ne tévesszen meg senkit).

  • Ingyenes időszak kezdése: március 25, magyar idő szerint délután 5 óra
  • Vége: március 29, magyari idő szerint délután 3 óra

A kipróbáláshoz a játék már előtölthető konzolokon és PC-n is, de ne feledjétek, hogy ez csak egy ingyenes időszak, tehát a játék nem marad meg. Persze az időszak alatt kedvezményesen be lehet majd szerezni.

Jó szórakozást!

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×