Egy vállalat több mint 700 ezer forintnyi összeget is hajlandó fizetni azoknak, akik 24 órán keresztül nem nyúlnak digitális eszközökhöz.

Tegye fel a kezét az, aki úgy érzi, hogy többet nyomkodja a mobilját, mint azt kéne. Most tegye fel a kezét az, aki úgy gondolja, hogy hajlandó lenne egy nagyobb összegért lemondani erről 24 órára? Ha még itt vagy, akkor most itt a lehetőség.

Egy vállalat ugyanis komoly összegeket hajlandó fizetni, ha szünetet tartasz.

A Reviews vállalat most olyan önkénteseket keres, akik részt vesznek a cég 24 órás digitális méregtelenítő kihívásában. A cég honlapja szerint azok az emberek, akik részt vesznek a 24 órás kihívásban, akár 2400 dollárt (kb. 741 ezer forint) is kaphatnak. Persze a dolog nem olyan egyszerű, minthogy 24 órára kikapcsoljuk a mobilt és kész.

 

A résztvevőknek nemcsak a mobilozást kell elfelejteni egy napra, de nem használható a tévé, a játékkonzol, a számítógép, az okosóra vagy bármilyen intelligens digitális eszköz. A kihívás résztvevői kapnak egy széfet, amiben 24 órán keresztül tárolhatják az elektronikus eszközöket. Hogy a 24 óra alatt aztán ki, mit, hogyan csinál, az már rá van bízva.

Ha érdekel a kihívás és szeretnél jelentkezni, itt megteheted (ha az Egyesült Államokban élsz) . Aztán majd számolt be róla, hogy sikerült-e.

Te kibírnál 24 órát digitális eszközök nélkül?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×