Egy frissítést követően a Phasmophobia című játékban szereplő szellemek érintését a valóságban is megtapasztalhatjuk.

A Phasmophobia egy igazán érdekes, félelmetes és egyben szórakoztató multiplayer meglepetés volt 2020-ban, amiben a szellemvadászok kiteljesedhettek. A játék jelenleg is igen népszerű a Steamen, a cikk írásának pillanatában is több mint 6 ezren játszanak vele. Ez nem rossz egy early access játéktól.

Mostantól pedig IRL is érezhetjük a szellemeket egy frissítésnek köszönhetően.

A fejlesztő Kinetic Games ugyanis egy új beta frissítést adott hozzá a játékhoz, aminek része a bHaptic eszközök támogatása. Ez egy olyan gamer kiegészítő, melyet a VR rendszerek használói talán már ismernek: teljes testre felvehető ruhákat jelent, ami minden, a játékban történő kölcsönhatást közvetít a ruhának, így a testünknek is. Érezzük például a lövéseket, ütéseket, ölelést, simogatást stb.

 

A CES 2021 során bemutatott bHaptics TactSuit X Series az első, teljesen haptikus játékruha, amely vezeték nélküli és 40 haptikus ponttal rendelkezik. Azt ígérik, hogy minden lövést, minden érintést érezhetünk vele.

Most tehát az eszköz már működik a Phasmophobiával, vagyis a játék szellemei mostantól valóban megérinthetnek. Ha vonzó bárkinek is ez az ötlet, akkor beruházhat egy ilyen ruhára, ami körülbelül 300-500 dollárba kerül.

Te kipróbálnád?

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×