Egy új, limitált kiadású gamer széket mutatott be a Lenovo nemrég, melyhez egy beépített kard is tartozik. Vajon miért?

Az utóbbi években minden igazi gamer körében népszerűvé váltak a különböző gamer székek, melyek bizony tényleg fontosak lehetnek a megfelelő üléshelyzet miatt. Arról írtunk már nektek, hogy a nem megfelelő testtartás játék közben sok problémát okozhat, amiben segíthetnek a gamer székek. Az sem véletlen, hogy rengeteg gyártó szakosodott az ilyen székekre. Talán te is gondolkoztál már azon, hogy milyen menő lenne egy gamer szék, egy beépített karddal. Nos, ha igen, akkor örömmel mutatjuk be,

a Lenovo limitált kiadású székét, karddal az oldalán.

Azt persze nagyon fontos tudni, hogy ez a kardos szék most nagyon limitált, vagyis nem sok, 5 darab készült belőle. Ezeket ráadásul nem lehet megvenni, hanem kisorsolják a Twitter bejegyzés megosztói között. Természetesen az oldalán látható kard nem igazi. Furcsa is lenne, hiszen a játékok és az erőszak kapcsolatáról még mindig heves viták folynak, így a gyártó valószínűleg nem követne el ilyen hibát. A kard tulajdonképpen egy promóció része, hiszen ez a szék tulajdonképpen egy ismert japán anime alapján készült.

Mostanában indul ugyanis a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba című anime második évada, ami Ázsiában már olyan népszerű, hogy a Lenovo is külön gamer széket adott ki miatta. A szék oldalára illesztett kard tulajdonképpen a főszereplő kardja. Azok számára, akik ismerik és szeretik a sorozatot valószínűleg igen tetszetős a szék, de szerintem még azok is örülnének neki, akik nem anime-rajongók.

 

A széket csak a Lenovo hivatalos japán Twitter oldalán keresztül lehet megszerezni, bár sajnos valószínűleg a helyiek viszik el. Te elfogadnád?

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×