Ezek után már nem is hiányzik a launch pad.

A Fortnite Season 6 megérkezése rengeteg újdonsággal bővítette az eddig sem túl szegényes Fortnite világát. Megjelent a craftolás lehetősége, több új alapanyag is érkezett ennek köszönhetően. Ezen kívül a játék állatvilága is fejlődésnek indult, találkozhatunk varangyokkal, farkasokkal vagy épp a címben szereplő csirkékkel. Szárnyas barátainkat ráadásul pimasz módon ki is használhatjuk egy gyors rotálásra.

 

A szigeten több tornyot is találunk, melyek tetején lévő „kapu” segítésgégével repkedhetünk egy keveset anélkül, hogy bármiféle falling damage miatt kelljen aggódnunk. Néhány játékos máris megtalálta hogyan lehetne tovább hasznosítani ezt az újdonságot. Ehhez „csak” egy csirkét kell felkapnunk, majd az állattal együtt kell ellökni magunkat.

Ahogy a fenti videón is látható, szinte a fél szigetet átrepülhetjük a segítségével. Nem kell aggódnunk a túl messze lévő biztonságos zóna miatt, hiszen pillanatok alatt odaérhetünk a széléhez. Kinek kell launch pad, ha ilyen egyszerűen is utazhatunk?

Nektek hogy tetszik eddig a Season 6?
https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product
https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×