Miután tegnap ingyenes lett a The Fall című űrkaland, az Epic leleplezte a jövő heti ingyenes játékot. Lesz mit vagdosni, az biztos.

Aki szereti az ingyenes játékokat, annak most egészen egy hete van arra, hogy behúzza a The Fall című különleges űrkalandot, amit valóban megéri legalább egyszer végigjátszani. Azonban ha valaki tényleg igazán jó indie csemegére vágyik, az nézzen majd vissza jövő héten is az Epic oldalára.

Március 25 és április 1 között a Creature in the Well lesz ingyenes.

Ezúttal is érvényes, hogy ha behúzod a címet, akkor az végleg a tied lesz és megmarad a könyvtárban.

Ha szabad ezt mondani, a Creature in the Well talán az egyik legkreatívabb indie játék. Nem is olyan rég, 2019-ben jelent meg, és emlékszem, hogy amikor bejelentették, sok gamer tetszését azonnal elnyerte. A játék alapvetően egy felső nézetes, flipper elemekkel gazdagított hack-and-slash dungeon akció, ahol persze írtanunk kell az ellent. Ugyanakkor a játék világa, a játékmenet és a történet igazán magával ragadó.

 

Ez egy olyan akciójáték, ahol lézerkarddal lehet apróra vágni a dolgokat, de sokkal hatékonyabb, ha kihasználjuk a tereptárgyakat, mint a flipperben. Mindenki számára kellemes szórakozás lehet, aki szereti az ügyeségi játékokat.

Neked hogy tetszik a Creature in the Well? Behúzod majd?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×