Egy igazán különleges, sci-fi világban játszódó, misztikus űrkalandot kínál ezen a héten ingyen az Epic Store. Ma délután 5-től már tölthető.

Miközben egészen ma délután 5 óráig egy stratégiai, városépítő játékot kínált ingyen az Epic Store, végre ismét csütörtök van, ami azt jelenti, hogy itt az újabb ingyen játék. Ezen a héten azok fognak jól járni, akik szeretik az különleges indie játékokat, valamint az érdekes sci-fit.

Március 18 és 25 között a The Fall ingyenes.

 

Miután egy idegen bolygóra való landolás során baleset történik, aktiválódik ARID.

Elismert történet, kiváló rejtvények, feszültséggel teli cselekmény. Ebben a játékban ARID irányítását vesszük át, aki egy mesterséges intelligencia, a mark-7 páncélzatban. A ruhán belül egy eszméletlen ember van. A célunk, hogy megtaláljuk a módját, hogy követve a protokollt, megmentsük a ruhában bajba került ember életét.

Egy elképesztően izgalmas történettel bíró, rengeteg puzzle-t és kihívást tartogató, misztikus platformer játék, mely minden sci-fi kedvelő tetszését elnyerheti. A The Fall a Steamen jelenleg 9,99 euróért, nagyjából 3600 forintért kapható, ha csak nem húzzuk be most ingyen az Epic Store-ból. A Giant Bomb 2014-ben a „legjobb történet díját” szavazta meg a játéknak.

Az ajánlatot erre találjátok!

Jó játékot!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×