A 11.6-os LoL frissítés érdekes dolgokat hoz magával.

Rengeteg League of Legends játékos várta már a mai napot, hiszen a 11.6-os frissítéssel megérkeznek végre a szuper menő Battle Academia skinek. Azonban lesznek más érdekességek is a kinézetek mellett. Szárnyra kapott egy olyan hír nemrégiben, miszerint Akali buffot kap.

Nos, a hírek igaznak bizonyultak. A Riot Games szokásához híven közzétette a 11.6 történéseit, és elsőként arcon vágott minket Akali képe. Az Idézők szurdokában és az ARAM módban is fontos változások érkeznek az assassint illetően. Az utóbbi esetében a bajnok eddig 15%-os szorzóval rendelkezett az okozott sebzéssel kapcsolatban.

Míg sok játékos e szám csökkenésének örült volna, a Riot azt mondta: nem. Növeljük. Így lett a 15 helyett egészen 20-ig feltornázva a szorzó. Ha ez még nem lenne elég, az elszenvedett sebzésből peidg -20%-ot kapott. 

Hasonló buffok érkeznek még számos bajnokhoz ezzel a javítással, ilyen például Camille, Syndra, Zoe, Kha’Zix, és Katarina is.

A „normál” játékmódban Akali ezeket a változásokat kapja:

Ezen felül fontos változás még, hogy az alap életerejét csökkentették, de cserébe a későbbi életerő növekedése 95 helyett 105-re emelkedett. Természetesen, ahogy várható volt, a LoL közösség a frissítési jegyzetek megjelenése után szinte robbant, ám ha alaposan megnézzük, érthető a buff, hiszen Akali győzelmi aránya igen csekély a többiekéhez képest.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×