Tovább robog a Play at Home, ami hamarosan a Sony egyik legjobb exkluzívját adja teljesen ingyen minden egyes PlayStation konzol tulajdonosnak.

A Sony 2021-et sem finomkodja el, és a PS5 bődületes sikere mellett nem felejtenek el vissza is adni valamit a játékosoknak.

A PS Plus előfizetés mellé rendre a legjobb játékokat csomagolják, legutóbb például az egészen friss Final Fantasy VII Remake-nek örülhettünk nagyon, pár hete pedig még a koronavírus-járvány miatt 2020-ban kifundált Play at Home kedveskedést hozták vissza.

Ez utóbbi kapcsán még meg is jegyezték, hogy bizony nem csak Ratchet and Clank-nek örülhetünk, a következő hetekben-hónapokban ugyanis komoly mennyiségű játékot fognak kiosztani minden egyes PlayStation konzol tulajdonosának – PS Plus-tól függetlenül.

Nos, hamarosan nem kevesebb, mint 10 újabb játékot tölthetünk majd le így, amit az egyik legjobb Sony játék foglal majd keretbe.

Március 25-től egészen április 22-ig az alábbi remek játékokat töltheti le minden PS játékos:

Play at Home 2021 update: 10 free games to download this Spring

Április 19-től május 14-ig pedig nem mást, mint a Horizon: Zero Dawn-t adják ajándékba mindenkinek, méghozzá a Complete Edition-t, ami tartalmazza a Frozen Wilds kiegészítőt is.

A Sony itt még nem állna még meg és azt ígérik, hogy hamarosan további újdonságokkal jelentkeznek. Alig várjuk már!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×