Aki szereti a dinoszauruszokat és a Fortnite-ot, az a következő szivárgásnak biztos nagyon örül majd. Nem kell sokat várni a dínókra.

Mit szólnál hozzá, ha a Fortnite világát ellepnék a dinoszauruszok? Az biztos, hogy a játéknak nem ártana egy kis Jurassic Park hangulat, igaz? Azt már tudjuk, hogy a Fortnite új szezonja tele van új funkciókkal, többek között megjelentek a pályán az állatok, melyek még valamilyen jó kis lootot is tartogatnak a játékosoknak. Vannak már farkasok, vaddisznók és az ártalmatlan csirkék. Vannak azonban már utalások arra, hogy hamarosan veszélyesebb állatok is megjelenhetnek, melyek közül néhány még szelídíthető is lesz.

A Fortnite állatainak listája ősi, kihalt fajokkal bővülhet.

A friss Fortnite Season 6. pályán ugyanis dinoszaurusz csontokat és néhány nagy tojást is találtak. A friss évad hivatalos leírás szerint „bár a farkasok már kóborolnak a területen, a legfélelmetesebb ragadozók még nem keltek ki”. Nem nehéz ez alapján kitalálni, hogy bizony jöhetnek azok a dínók a Fortnite-ba.

Ha ez még nem elég, az adatbányászok máris találtak valamit a Season 6 frissítés forrásfájljai között, ami még inkább megerősíti a feltételezést. A wild raptor kifejezés egyértelműen dínókra utal.

Egyébként a dínók érkezését a Fortnite 6. évadában már több mint 2 éve megjósolták. Csak elértünk ide is.

Már csak egy kérdés maradt. Ha farkast tudunk szelídíteni, akkor vajon raptorokat is? Vagy mindig élni kell a Jurassic Park leghasznosabb mondatával? „Fuss!”

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×