Bár nagyon pici, finom az utalás erre, de úgy tűnik, hogy a Valve talán az Overpass pálya feldolgozására készül a CS:GO-ban.

A CS:GO pályák a közösség számára mindig is nagy jelentőséggel bírtak. Mindenkinek megvan a maga kedvence, és bár nem mindegyik tökéletes, a pályák sajátossága miatt sok dicséret illeti a Valve fejlesztőit. Elég csak arra gondolni, hogy egy-egy esport csapat számára mennyire fontos, hogy egy-egy harcot melyik pályán vívják. Természetesen a Valve mindig arra törekszik, hogy ezek a pályák kiegyensúlyozottak legyenek, hogy mindig megfelelő kompetitív élményt nyújtsanak.

Bár az Overpass nem olyan klasszikus és közkedvelt pálya, mint a Dust II, vannak, akik valóban kedvelik. Ha mégsem, talán ezen segíthet a rework. A pálya a 2013-as Winter Offensive esemény alatt jelent meg, a Cobblestone-nal együtt.

Ha hihetünk az utalásnak, hamarosan érkezhet az Overpass rework.

Friss hírek szerint lehetséges, hogy a térkép hamarosan feldolgozott formában tárulhat elénk. A Valve ugyanis nemrég kiadott egy frissítést, mely kapcsán a Redditen EVAD3 rámutatott néhány érdekes sorra annak kódjában. Ahogy az alábbi képen is lászik, a kódsor az Overpass pálya elemit taglalja, kiemelve a padlókat és a falakat, sőt a modelleket is.

Sokan ezért most úgy gondolják, hogy ez a néhány apró jel arra utal, hogy a Valve felújítja a pályát. Természetesen nem szabad elfelejteni, hogy ezt a Valve még nem erősítette meg. A jelek azonban ígéretesek.

Te örülnél a felújított Overpassnak?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×