24 órán belül már az új szezont élvezhetjük.

Körülbelül 3 napja tettük közzé a Fortnite ötödik szezonjával kapcsolatos szavazást. A kérdések között megtalálható volt a kedvenc BP outfit, de a kedvenc Fortnite streamereitek nevére is kíváncsiak voltunk.

Szerencsére szép számmal érkeztek szavazatok, így minden kategóriában tudunk hirdetni abszolút győzteseket, egyik kérdésnél sem volt szoros összecsapás. Nézzük is a kategóriákat és a hozzájuk tartozó „nyerteseket”.

Season 5

  • Melyik új Season 5 POI a kedvenced? – Itt egyértelműen Salty Towers vitte a prímet, a válaszadók közel fele ezt választotta ki.
  • Melyik Season 5 BP outfit a kedvenced? – Ennél a kérdésnél Lexa győzött, egyértelműen ő volt a szezon közösségkedvence.
  • Örök kérdés: melyik shotgunt használod a legszívesebben? – A válaszadók több mint fele a Tactical mellett tette le a voksát.
  • Melyik szigetre hozott „fejvadász” volt a kedvenced? – Predator nyerte ezt a kategóriát, bizonyára az sem volt utolsó szempont, hogy őt ingyenesen is megszerezhették a Battle Pass tulajdonosok.
  • Gold és NPC-k behozata – Szerintetek mindkét újdonság hasznos volt, jó döntés volt az Epic Games részéről.
  • Örülnél, ha a következő szezon ismét kollaborációs Battle Pass skineket tartalmazna (Fortnite x DC)? – A voksok arról árulkodnak, hogy jobban szeretitek a teljesen Epic Games tervezte skinfelhozatalt.
  • Ki a kedvenc magyar streamered? (Felsorolás a teljesség igénye nélkül, Twitchmetrics.net alapján a Fortnite kategóriából, sajnos több nagyobb név is kiesett a feltétel miatt) – A listából zackey vitte a prímet, ahogy ezt maga a Twitchmetrics statisztikája is tükrözi.

Köszönjük a leadott szavazatokat és jó szórakozást kívánunk a hatodik szezonban is!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×