A Rockstar Games folytatja a háborút a GTA Online és a Red Dead Online csalók ellen. Most új alkalmazottat keresnek.

Miközben a GTA Online és a Red Dead Online továbbra is a Rockstar legnépszerűbb és legtöbb bevételt hozó játékai, a címeket rendszerint ellepik a csalók. Bár nagyon sok GTA rajongó várja, hogy a kiadó végre bejelentse a következő címet a franchise-ban, egyelőre ez nem történik meg. Helyette új generációs konzolokra is érkezik a 2013-ban megjelent GTA 5. Persze abba sok energiát szeretne fektetni a fejlesztőcsapat, hogy minél inkább visszaszorítsák a csalókat.

Így most olyan munkatársakat keresnek, akik segítenek visszaszorítani a csalószoftvereket és csalókat.

A VideoTech nemrég észrevett egy új állásajánlatot, melyből kiderül, hogy bővíteni szeretnék a csaláselemző csapatot. A fejlesztők úgynevezett Associate Cheat Operations Analyst pozícióra keresnek alkalmazottat, akinek feladata azonosítani a „csalókat és az online modokat”, majd „megfelelő lépéseket tenni ezen információk birtokában”. Ez azt jelenti, hogy a csaláselemző munkája csakis az, hogy a csalók ellen harcoljon. Ebbe beletartozik az is, hogy figyeli a csalásokkal kapcsolatos híreket, támogatja a játék biztonsági és csalásellenes intézkedéseit.

Ez természetesen azt jelenti, hogy valószínűleg nagy bajban lesznek azok, akik csalószoftvert vásárolnak, illetve azok is, akik ilyen programokat árulnak. Nem ez lenne az első eset, hogy egy kiadó jogi lépéseket tesz olyan weboldalak ellen, ahol csalószoftvereket lehet vásárolni. Ehhez pedig most külön alkalmazottakat toboroznak, hogy még hatékonyabban tudjanak fellépni a csalók ellen.

Az erőfeszítés nagyon szép, de az új munkatársnak nagyon nehéz feladata lesz. Nem igazán tudunk olyan népszerű online játékról, amiből végérvényesen sikerült kitiltani a csalókat. Ha valaki csalni akar, általában talál rá módot. Ellenben sok sikert kívánunk a Rockstarnak!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×