Az Atlético a Chelsea-vel csap össze a BL következő fordulójában. A nyertes nem csak továbbjut, de egy erősebb showdown lappal is gazdagodik.

Két új kártyát rejt az EA szombat esti tartalma. Lemar és Rüdiger kiváltható SBC-ből. A két showdown lap szokásos módon fejlődik és a győztes mindent visz.

Az első dolog, amit észrevettem az Rüdiger gyorsulása volt. Mikor meglátod, hogy egy középvédőnek 80+ valamelyik Pace statja egyből rávágod, hú ez jó lehet a száguldozó csatárok mellett. Igen, ám de számít a gyorsulás is. Míg Ronaldo már rég eléri a max sebességét, Rüdiger akkor kapcsol még csak kettesbe. Hosszútávú futásba jó lesz, rövidtávon ott fogják hagyni. A lap, amúgy szerintem jó is lehetett volna, de sajnos ezzel a gyorsulással nem életképes.

A másik játékos Lemar. Én a tavalyi FUT birthday lapját nagyon szerettem, de annak 5 csillagos gyengébbik lába volt. Inkább egy átlagos játékosnak mondanám, sajnos semmilyen extrát nem nyújt jelenlegi állapotában.Fejlesztésekkel se lesz hosszútávon igazán életképes a lap, és szerintem max egy hétig bírja majd a legtöbb klubban. Ráadásul 1:0 a két csapat közötti párharc, szóval mind a két oldal nyerhet.

Szerintem két átlagos lapról beszélünk, akik már a játék ezen szakaszán sok újat nem nyújtanak. Szerintem inkább várjatok egy másik SBC-t, vagy menjetek rá az Iconokra, mert ezek a lapok megváltást nem hoznak.

Ti kiveszitek valamelyik kártyát?

×