Töltsd ki te is a húsz kérdésből álló kérdőívünket!

Hihetetlen belegondolni, de a Counter-Strike: Global Offensive már több, mint nyolc évvel ezelőtt, 2012 augusztusában látta meg a napvilágot. Sőt, még ennél is korábban lehetett vele játszani, hiszen a zárt béta 2011 novemberében indult útjára. A „tesztelők” számát tízezer főben korlátozta a Valve, ennyien kaphattak kulcsot különféle események keretein belül.

A játékot a kezdeti időszakban rengeteg kritika érte, sokan csak az 1.6-os és a Source verzió szerelemgyerekének tekintették, ahol a fejlesztők „lemásolták, ráadásul még rosszul is adaptálták” a korábbi elemeket. A kezdeti bírálatokra egy érdekes példa az, amikor a profi játékosok még a molotovot is el akarták távolítani a játékból, mert szerintük az nem való kompetitív mérkőzésekre.

A két dán játékos, gla1ve és MSL által indított petíciót sokan alá is írták, de szerencsére végül nem lett belőle semmi. Természetesen a játék számtalan tekintetben máshogy működött (és nézett ki), mint manapság – a nosztalgiára vágyóknak mindenképp érdemes egy pillantást vetni a lenti videóra!

Íme az első hivatalos találkozó, egy Európa vs. Észak-Amerika showmatch:

 

Az eltelt idő során sokat változtak a fegyverek, a pályák, illetve a különféle mechanizmusok. Emellett kaptunk skineket, ládákat, mikrotranzakciókat, Operation kampányokat, battle royale módot, majd ingyenességet is – csak hogy néhány főbb mérföldkövet említsünk. A játék fejlődése és az általános felhasználói élmény mellett nagy hangsúlyt kapott az esport szegmens is, amely hatalmasra nőtt az elmúlt évek folyamán.

Köszönhetően annak, hogy a nyolc és fél esztendőt felölelő korszak alatt mennyi minden történt a CS:GO-ban, úgy döntöttünk, hogy készítünk egy közösségi szavazást, amelyben voksolhattok a kedvenc fegyveretekre, pályátokra és játékosotokra, de többek között arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ha lehetőségetek lenne, akkor legszívesebben min változtatnátok a játékot illetően.

Jó töltögetést mindenkinek, néhány napon belül a szavazás végkimeneteléről is beszámolunk majd!

Loading…

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×