A kisméretű animelány-asszisztens után itt az emberméretű változat, ami virtuális feleség is lehet, ha nagyon magányos vagy.

Az elmúlt években a Gatebox technológiai vállalat több virtuális animelányt kínált már az azonos nevű Gatebox eszközökkel. A kompakt okoseszköz az asztalra kerül, a lány „benne” 3D-ben jelenik meg, aki felébreszt, sőt egész nap interaktív módon kommunikál a felhasználóval. Ezt persze elsősorban magányos férfiaknak hozták létre, akik örülnek annak, ha valaki hazavárja őket. Az elidegenedés, és a magányos életmód az országban egyre általánosabb probléma, így már meg sem lepődünk a törekvésen.

 

A Gatebox közben elég népszerű lett Japánban ahhoz, hogy elkészüljön egy frissített verzió,

így bemutatták a Gatebox Grandét, az emberméretű animelányt.

A szokásos Gatebox kis méretével szemben a Grande egy nagy, 165 centiméter magas karaktert is képes megjeleníteni, lehetővé téve a vékony női karakterek életnagyságú ábrázolását. Miközben a kis Gatebox még simán elfért mondjuk egy kis legénylakásban, a Grande teljes egészében akár 2 méter magas is lehet, szóval érdemes lesz mindenkinek átgondolni. A megjelenítő egyébként egy 65 hüvelykes 4K OLED kijelző.

 

A Gatebox Grande éppen ezért most elsősorban nem magányos férfiaknak ajánlja a terméket, hanem virtuális asszisztensként vállalkozások számára: üzletekbe, szórakoztató létesítményekbe. A számos érzékelő segítségével a Gatebox Grande képes észlelni, amikor az emberek a közelben vannak, és a karakter ennek megfelelően reagál, például fogadja a látogatókat, megköszöni, hogy ott jártak, amikor távoznak.

Bár lehet, hogy valaki szeretne ilyet otthonra, egyelőre a Gatebox üzleteket, múzeumokat, filmszínházakat és más vállalkozásokat keres. Te szeretnél ilyen otthonra?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×