Egymillió fát akar megmenteni a Razer

A Razer és a Conservation International elsöprő sikerű együttműködése újonnan kitűzött – még több fa megmentésére irányuló – célokkal, valamint a közösség erőfeszítéseit támogató további Sneki Snek termékekkel bővül.

0
 

A Razer és a Conservation International elsöprő sikerű együttműködése újonnan kitűzött – még több fa megmentésére irányuló – célokkal, valamint a közösség erőfeszítéseit támogató további Sneki Snek termékekkel bővül.

A Razer™, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája (hongkongi értéktőzsde részvénykód: 1337) a mai napon újabb célt jelentett be rendkívül sikeres Sneki Snek kampánya számára: 1 millió fa megvédését, amely az eredetileg kitűzött szám tízszerese. A Conservation International-lel együttműködve a 100.000 fás kezdeti célkitűzés kevesebb mint 2 hónap alatt megvalósult, köszönhetően a Razer Sneki Snek kabalafigura népszerűségének, valamint a Razer rajongótábor elsöprő támogatásának. A kampány annyira sikeres volt, hogy gyorsan közelít a 150.000 fa megmentéséhez, ami közel 243 hektárnyi erdőnek felel meg.

Ezen siker megünneplésére a Razer most egy még jelentősebb célt tűzött ki – összesen 1 millió fa megvédését – úgy, hogy az oda vezető út mérföldköveit elérve minden egyes teljesült céllal új Sneki Snek termékek kerülnek forgalomba. Az eredeti 100.000 fás cél elérésének megünneplésére a közelgő, március negyedikei RazerStore Live eseményen kerül sor, ahol más izgalmas termékbejelentések mellett egy új Sneki Snek termék is bemutatkozik.

Amióta tavaly elmenekült a Razer laborjából, a közösség részéről támasztott óriási keresletnek köszönhetően Sneki Snek a rajongók igazi kedvencévé vált, arra ihletve egyes Snek-imádókat, hogy kedvenc kígyójukat magukra tetováltassák – ez a példátlan rajongói odaadás, és persze egy roppant népszerű YouTube videó pedig Snekit a Razer #GoGreenWithRazer globális természetvédelmi és fenntarthatósági kampányának ideális kabalafigurájává tette.

„A Sneki Snek által vezetett #GoGreenWithRazer kampányunk támogatottsága tényleg észbontó volt. Úgy gondoltuk, hogy némi időbe telik 100.000 fa megmentése, de kevesebb, mint 2 hónap alatt lezúztuk ezt a célt, és jó úton haladunk a következő, 250.000 fás cél felé.”- nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. „Ezért úgy döntöttünk, hogy közösségünkkel és Sneki Snekkel együtt még ambiciózusabban védjük a természetet azáltal, hogy 1 millió fára bővítjük a kitűzött célt. Minél több fát mentünk meg, annál jobban védjük a tőle függő természetet és élővilágot is, amelynek túléléséhez nélkülözhetetlen környezetet biztosítanak.”

Az elérendő új mérföldkövek 250.000, 500.000, 750.000 és végül 1.000.000 fa. Miközben a közösség összefog a mérföldkövek elérése érdekében, a Razer minden mérföldkőnél újabb Sneki Snek termékeket jelentet meg, díjazva a közösség erőfeszítéseit, arra ösztönözve őket, hogy elérjék az egymillió fás végső célt. Minden egyes eladott Sneki Snek termék 10 fát véd meg, és hozzájárul a hatalmas új cél eléréséhez, az 1 millió megmentett fához.

A Razer támogatásával a Conservation International a világ több tucatnyi erdejében – például Costa Ricában, Ecuadorban, Suriname-ban, Brazíliában, Madagaszkáron és Indonéziában – biztosítja a fák védelmét. A Conservation International közvetlenül együttműködik az ezekben az erdőkben élő – és tőlük függő – közösségekkel; innovatív eszközök, technológiák és megközelítések használatával meghatározza a legfontosabb erdőket, valamint az emberek és a vadon élő állatok számára nyújtott előnyeiket, hogy hosszú távon, fenntartható módon megőrizhesse ezeket; és hogy figyelemmel kísérje folyamatos védelmüket és egészségüket.

×