Míg az átlagos játékos arra vár, hogy a fejlesztők javítsák a hibákat, addig akadnak olyanok, akik direkt ezekre vadásznak.

Tény 1: a Warzone az egyik legjobb battle royale cím, amivel jelenleg játszhatunk.

Tény 2: nagyon, nagyon, nagyon bugos, amik kvázi hidraként működnek. Egyet javítanak és kettő nő a helyébe.

De legalább változatos nemde? A játékélmény nyilván jobb lenne azt tönkretevő hibák nélkül is, azért akadnak olyan hardcore önsanyargatók, akik „kísérletezés” címszó alatt rendre megpróbálkoznak olyan, ezidáig felfedezetlen glitchek előidézésével, melyek minimum viccesek, és még a játékot is haza küldik szüretelni.

A VGC által felfedezett videós és streamer, MarleyThirteen pontosan ilyen figura, aki a követőit mozgósítva costume meccsekben próbálja triggerelni ezeket a hibákat – általában több, mint kevesebb sikerrel.

Legutóbb például azt vizsgálták, hogy vajon mi fog történni akkor, ha a Verdanskban található járműveket (négykerekűeket) pontosan egyszerre robbantanák fel?!

Nos, nem árulok el olyan nagy titkot, hogy a robbanásnak nem voltak kiszámíthatatlan következményei, tehát ahogy kell, a szerver azonnal össze is omlott.

 

Marley egyébként megannyi Warzone kísérlettel próbálkozott már, amikben természetesen ilyen és ehhez hasonló, egy átlagos játék során azért nem túl valószínű helyzetekkel idéznek elő kritikus hibákat. Például:

Mi történik, ha minden játékos egyszerre hív le loadout drop-ot?

Mi történik, ha felveszed a játék összes pénzét?

Mi történik, ha 150 játékost egyszerre szeretnél a Heartbeat Sensorba tuszkolni?

 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×