Ki ez az Nber?

Az utóbbi időben Zsozéatya népszerűsége megkérdőjelezhetetlen, hiszen amíg sokaknak visszalépést jelentett a Facebookra való átköltözés, addig Zsozé követőtábora többszörösére duzzadt, 270 ezren követik jelen pillanatban. A streamer energiaitala, az Nber Energy Drink nemrég debütált, amit egy videoklip követte, amit Pixával követtek el. A „Ki ez az Nber?” c. szerzemény hamar a YouTube Trending élére tört, rögtön a második helyen nyitott egyetlen nap után.

Íme a jelenlegi toplista

A dalt másfél nap leforgása alatt 472 ezer alkalommal játszották le, ami igencsak erős nyitásnak számít, hiszen a jelenlegi első helyezettnél egy hét alatt pörgött 925 ezerre ugyanezen számláló.

 

Nem tudjuk, hogy mennyire követik majd a jelenleg népszerű streamerek a trendet, de Zsozéatya egy héten belül két mérföldkövet is maga mögött hagyott, hiszen kiadta saját energiaitalát, amit megkoronázott első rendezett videoklipjével. Persze láthattunk már korábban is zenei kitekintéseket, ám ezek többére paródiák voltak, most viszont elkezdődött valami egészen új.

×