Számos újdonság között várhatóan az AirPods 3 is bemutatásra kerül az Apple márciusi nagy eseményén.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy milyen őrülten gyorsan repül az idő, mint az, hogy bizony az első AirPods eszköz már 6 éve megjelent a piacon. Mintha csak néhány hónapja lett volna. Azóta már megérkezett a második generáció is, sőt, a harmadik generáció is hamarosan itt van.

A tomsguide.com webhely értesülései szerint az Apple egy márciusi eseményen jelenti majd be a vezeték nélküli fülhallgatók érkezését, számos más újdonsággal együtt. Érkezik például az AirTags, melyek nagy segítségükre lehetnek majd azon felhasználóknak, akik előszeretettel hagynak el mindent is.

Az Apple egyelőre sem az eseményt sem a nagy bejelentést nem erősítette meg, hiszen mind tudjuk hogy az amerikai óriás vállalat már jól ismert titoktartásáról valamint robbanásszerű bejelentéseiről. Ebből kifolyólag magáról az AirPods 3-ról sem sokat tudni,

annyi biztos, hogy sziklaszilárd alapja elődje, az AirPods Pro lesz.

Várhatóan egész jelentős összeggel olcsóbb lesz mint az alapul vett modell és bennfentes információk szerint számíthatunk a  víz- és izzadságállásra is. Az AirPods 3 mellett az Apple egy új AirPods 2-n és egy AirPods Pro ’Lite’ kiadáson is dolgozik. Ezek is olcsóbbak lesznek, mint az eredeti verzióik, viszont nem kínálnak zajcsökkentést.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×