A steam új sikerjátéka már a 3 milliós mérföldkövet is elérte. Vajon a jövőben is sikeres lesz a Valheim vagy csak pillanatnyi fellángolás.

A Valheim ebben a hónapban tört be a köztudatba és máris egy elképesztő mérföldkövet lépett meg ugyanis elérte a 3 millió eladott példányt. Elképesztő teljesítmény az Iron Gate fejlesztő csapatától.

A nyíltvilágú survival játék zsanra már egy ideje bevett szokás ezért is talán nehéz ezen a piacon maradandót alkotni. Ebben a játékban is nekünk kell mindent megteremteni, amiből már láttunk egy párat, de a Valheim valahogy mégis képes egyéni maradni.

Ezt mi se mutathatná jobban, hogy steamen már több mint 60 ezer pozitív szavazat érkezett, amivel olyan címeket előzött be, mint a GTAV, PUBG vagy Apex Legends. A játék kényelmesen a 250 top játék közé is bekerült, mellyel az egész Iron Gate meg van elégedve.

Azt se felejtsük el, hogy a játék még early access státuszban van, így bőven van még fejleszteni való. Ahogy a játék fejlődik reméljük egyre többen és többen veszik elő is próbálják ki a Valheim világát. Vajon képes lesz ezt a színvonanat fenntartani, vagy csak pillanatnyi fellángolás?

Te kipróbáltad már a Valheimet?

×