Ma este végre megérkezik az Icon Swaps 2 csapata, amely bemutatja az Icon moments lapokat, és az új token feladatokat is elhozza. Farmolásra fel!

Tegnap este új töltőképernyőt kaptunk és a Future Stars promóciótól végleg elköszönünk, ugyanis érkezik az Icon Swaps 2.

Az Icon Swaps 2 tokenek mellett a Prime Icon Moments kártyák is elérhetőek lesznek. Ez minden Icon legmagasabb értékű kártyája. A mid Iconok végleg kikerülnek és ezentúl már csak Prime és Moments Icon lapok lesznek nyithatók a csomagokból.

Az első Swaps 6 játékost rejtett a csomagok mellett, így valószínűleg a második felhozatalba is ennyit kapunk. Hogy pontosan melyik lapok lesznek megjelenítve, arról egyelőre nincs infó, de ha a tavalyi évből indulok ki, akkor valamelyik meta base Icon lapja lesz a fődíj.

A tavalyi Icon Swaps 2 játékosai

A kiváltható csomagokról viszont már van információnk. A 25*83+ sajnos kikerült és helyette 25*81+ és 25*82+ érkezett. Szerintem elég szemét húzás az EA-től, nem tudom őket miért zavarta az első változat. Ezenkívül biztos lesz garantált 91 fölötti Prime Icon, valamint Icon Moments csomag is. Ha a játékosok nem lesznek a legjobbak, lehet ezekkel a csomagok érik majd meg leginkább.

 

Ma este 7 órától tehát újra indulhat a farmolás az Icon Swaps tokenekért. Emellett az Icon Moments lapok is elérhetőek lesznek a csomagokból, szóval lesz majd bőven új lap, amiből lehet majd szemezgetni.

Te kit látnál szívesen az Icon Swaps 2 csapatában?

×