Valami egészen nagy dolog van készülőben a szinte csak PS VR-ra fejlesztő stúdió boszorkánykonyhájában.

A Horizon: Zero Dawn esetleges PS VR portja nem egy újkeletű pletyka tárgya. Két ével ezelőtt a virtuális valóság alapú fejlesztésekben egészen jól informáltnak nevezhető Callum Hurley hintette el, hogy a London Studio már nagyban dolgozik a projekten, csakhogy azóta semmilyen új információ, vagy bejelentés nem történt.

Most viszont a PlayStation Universe szakújságírója, Michael Harradence egy egészen beszédes állásinterjúra lett figyelmes, amit nem volt nehéz azonnal összekötni a Guerilla Games műremekével.

A Firesprite stúdió álláshirdetésében egy Vezető Producert keresnek egy olyan VR projekthez, ami az utóbbi évek legeredetibb és legjobban fogyó konzolos akció-kaland IP-je volt.

Képtalálatok a következőre: horizon zero dawn

A Firesprite-ot nem volt bonyolult összekötni a Sony-val, hiszen szinte csak a japán gyártó eszközeire készítettek játékokat, olyanokat mint a The Playroom – VR (amiből kinőtte magát az Astro’s Playroom), a Run Sackboy! Run!, vagy a The Persistance VR.

Azt persze nehéz elképzelni, hogy a Horizon: Zero Dawn-t fogják portolni egy az egyben a PlayStation VR fejesére, sokkal valószínűbbnek – és ésszerűbbnek tűnik -, hogy egy önálló, de abban a világban játszódó spin-off van készülőben. Ezzel nem csak hogy nem kontárkodnának bele a fősodorbeli eseményekbe, de ha jól sül el, akkor tovább mélyíthetik a Guerilla Games által megálmodott egészen zseniális világot.

Mindez persze még mindig csak pletyka és az is lehet, hogy valamilyen másik PS-exkluzív nagyágyú VR-portja van készülőben – netalántán egy God of War VR, vagy egy The Last of Us Part II VR?!

Te örülnél egy Horizon: VR-nak?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×