Miközben a héten a Rage 2 és az Absolute Drift húzható be, már készülhetünk a jövő heti borzongásra. Egy különleges indie horror lesz ingyenes.

Mindenki nagy örömére ezen a héten az Epic Store két ingyenes játékkal is készült, az egyik nagy meglepetés pedig a Rage 2 volt, az Absolute Drift mellett. Természetesen ahogy ezek február 18-án ingyenesek lettek, rögtön az is kiderült, hogy mire számíthatunk a jövő héten.

Február 25 és március 4 között a Sunless Sea lesz ingyenes.

 

Ha a címből nem egyértelmű, akkor talán az előzetesből rögtön az lesz, hogy ez nem egy vidám, színes játék. A játék során felülnézetben irányítunk egy gőzhajót, amivel kalandozni fogunk a hátborzongató, sötét tengeren, ismeretlen vizeken. Ezen a tengeren soha nem süt a nap, ráadásul rémisztő teremtményekkel találkozunk, melyek az életünkre törnek.

A leírás szerint a Sunless Sea egy Gothic Horror RPG, ami a felfedezésre, a különös történetmesélésre és a gyakori halálra összpontosít. Az indie játékot érdemes lesz kipróbálni annak, aki szereti a horrort.

A játék február 25-én 17:00-tól lesz elérhető ingyen az Epic Store-ban. Persze még az is lehet, hogy az Epic ismét meglep minket, és a megjelenéskor még egy ingyen játékot kapunk. Ezt már nem lehet előre tudni.

Neked hogy tetszik ez a játék?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×