Az új CEO-nak szerencsére igen széles ismeretei vannak ahhoz, hogy mindezt tényleg meg is valósítsa.

Épp csak egy napja ült az Intel vezetői székébe a veterán Pat Gelsinger, de máris óriási „ígéreteket” tett a vállalat jövőjét illetően. Az újonnan megválasztott CEO ugyanis szeretné, ha az Intel Corporation minden olyan területen, amelyen jelen van, világelső legyen. A kitűzött tervekről szóló üzenetét a cég 110,000 alkalmazottjának elküldte melyben több sarkalatos pontra is kitért.

  • Amit elvállaltak, azokat hibátlanul hajtsák végre,
  • Gyorsan és szenvedélyesen merjenek új dolgokba belevágni
  • Újra olyan vállalattá kell válniuk, ami szerte a világról magához vonzza a legnagyobb fejlesztő tehetségeket

Aki járatos az új elnökök felavatásában és képben van az első nyilatkozataikkal, azoknak aligha lehet ismeretlen a fent olvasható pár kötelező frázis. Ilyenkor rendre el lehet puffogtatni a „mi leszünk az ágazat legjobbjai” mondatokat, amiket lehetőség szerint mindig meg is tesznek, az Intel esetében ez az üzenet azonban kiváltképp fontos lehet.

Gelsinger ugyanis igen széles spektrumon ismerheti az Intelt, hiszen ez volt 1979-ben az első munkahelye, így valóban ismerheti azt a fajta mentalitást, ami jellemezte az akkor még magyar vezetés alatt piacvezetővé váló céget. Az pedig, hogy a dolgozók felé ilyesfajta gesztust tesz sem a véletlen műve, mivel az őt megelőző vezető, Brian Krzanich finoman szólva sem ápolt jó viszonyt velük, sőt, tulajdonképpen emiatt is mondatták le őt még 2019-ben.

Pat Gelsinger gesztusa tehát nem üresen ellövöldözött vaktöltények. Hogy mit hozhat a jövő az Intel számára, jóslási képességek hiányában nehezen megmondható, az viszont bizonyos, hogy ha valaki, akkor Ő képes lehet alaposan odapörkölni a konkurenciáknak.

Forrás: Videocardz

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×