A rajongók által közkedvelt zombis akciójáték, a Dying Light most különleges kiegészítőt kapott, aminek minden vikingrajongó örül majd.

Talán nagyon rég játszottál vele, de ha tulajdonképpen megvan még a Dying Light, érdemes lesz újra elővenni. A 2015-ben megjelent játékot a fejlesztő Techland éveken keresztül támogatta frissítésekkel, ám túlnyomórészt a játékélmény fokozása érdekében. Tavaly aztán igen erős fantasy témájú DLC érkezett, ám friss kiegészítőt idén is kapunk.

Itt a Viking: Raiders of Harran frissítés, mely minden platformon elérhető.

 

Az egyébként nagyon olcsó, Steamen 4 euróért megszerezhető kiegészítőben két új karakterrel indulhatunk harcba: ők Björn, a harcos és Björn a berzerker. Ahogy azt sejteni lehet, a Viking harcosok képesek lesznek viking fegyvereket használni, olyanokat is, melyeket legendákból ismerünk. Aki szerette a Thor filmeket, a God of War új epizódját, a AC Valhallát, imádni fogja ezt a DLC-t. A viking eszközökkel pedig annyi zombit ölhetünk, amennyit csak akarunk.

„Ki mondta, hogy a vikingek nem harcoltak zombikkal?” – olvasható a leírásban. A csomagban a karakterek mellett kapunk két mellett két fejszét, két egykezes kardot, két pajzsot és új skint a buggy-ra.

Hát, ez még ugyan nem a Dying Light 2, amelyet mind várunk, de azért elég menő. A Techland egyébként tavaly év végén megígérte, hogy 2021-ben már kapunk híreket az új projektről, a Dying Light 2-ről.

Pletykák szerint a Dying Light 2 2021 tavaszán jelenik meg, bár még nem történt bejelentés, szóval nem valószínű. Na, irány a zombi Valhalla!

×