Úgy tűnik, ígéretéhez híven a Ubisoft hamarosan végre elhozza a várva várt replay funkciót a Rainbow Six: Siege-be. Alig várom.

Megmondom őszintén, régóta nem játszom már PUBG-t, de ha van valami, amit nagyon szeretek benne, az a replay funkció. Ez ugye lehetővé teszi, hogy a játszott meccseket teljesen visszanézzük, akár a többi játékos szemszögéből is. Ez magyarázattal szolgálhat különböző esetek tisztázásra, sőt segítségével kiváló videókat készíthetünk mások szórakoztatására. A replay funkció mindenképp hatalmas előnnyel járna a Rainbow Six: Siege felhasználók, valamint a profik számára, így nagyon várom.

Egy kiszivárgott kép már a replay funkció érkezéséről megjelenéséről árulkodik.

A dolog tulajdonképpen esedékes is, hiszen a Ubisoft a Year 5 elején ígérte meg, hogy ebben az évben elhozzák a funkciót. Ami azt illeti, hamarosan a Year 5 végére érünk, így feltételezhető, hogy már javában dolgoznak a funkció bevezetésén, ami nem véletlenül csúszott.

Nemrég a Redditen rohithkumarsp tette közzé, hogy számára egy meccs végén véletlenül már megjelent a visszajátszás funkció képernyője, ám persze maga funkció még nem lett elérhető. Ez azt jelenti, hogy a forrásfájlok már tartalmazzák a funkció elemeit.

Jelenleg ugye az 5. év 4. évadját éljük, ami azt jelenti, hogy legközelebb már a 6 évbe lépünk. A Ubisoft valószínűleg a koronavírus miatt csúszott meg a beígért funkcióval, ám ami késik, nem múlik. Korábban egyébként már bemutatták a funkciót működés közben.

 

A replay funkció várhatón nagy szerepet tölt majd be az esportban, az otthoni felhasználók pedig megnézhetik majd, hogy mit rontottak el, mikor volt igazságtalan a játék vagy a szerver, illetve nagyon menő videók készíthetők majd vele.

Te örülnél a replay funkciónak?

 

https://www.facebook.com/groups/rainbowsixsiegehungary

×