Múlt héten angol csatár, ezen a héten pedig francia belső védő nyerte a közösség szavazást. A Ligue 1 csapatokba érkezett Todibo!

Elindult a negyedik szezon, mely az új pass mellett új Future Stars keretet is hozott. A tegnapi napon Jones SBC-t kaptunk ma pedig érkezhet egy francia belső védő. Itt a Todibo SBC

Ezen a héten is a közösség dönthette el, hogy milyen nemzetiségű játékost szeretne SBC formájában viszont látni a Future Stars promóció alatt. Mivel toronymagasan a franciák nyertek, így már csak egy dolgot kellett eldönteni: Jobbhátvéd, vagy belső védő. Úgy tűnik, hogy az emberek egy mini Varane-ra vágynak így érkezett is Todibo.

Elég érdekes utat tett meg idén a védő. Volt Barca, Benfica és most pedig a Nice-be játszik. A lap elkészítéséhez egy 83-as és 85-ös csapatra lesz szükségünk, mind a kettőbe kell TOTW játékos. Az ára így nagyjából 210 ezer zseton.

Szerintem a Liga legjobb védője jelenleg, ráadásul nem csak a franciákkal ad strong linket, hanem Atalhoz is. Ugye sajnos a Nice kiesett az EL-ből, de ettől függetlenül Atal még a végén lehet megint kap egy zseniális lapot. Ha Ligue 1 csapatod van, akkor szerintem ez a játékos kötelező darab.

Te megcsinálod Todibo lapját?

×