Igazi sztárparádé lesz a Borderlands mozi, reméljük is, hogy jó lesz!

Mostanság egyre több játékból készül film és sorozat, a Borderlands projekt viszont már nem egy újkeletű dolog. A film munkálatai még tavaly, a járvány kitörése előtt vették kezdetüket, a forgatásokat viszont már nem kezdhették meg miatta, melyek nem mellesleg Budapesten zajlanak majd. A főszerepekre pedig nem akárkiket találtak, hiszen Lilithet Cate Blanchett, Rolandot pedig Kevin Hart alakítja majd, de Tannis szerepét sem aprózták el, akit Jamie Lee Curtis visz majd vászonra.

Még jó pár fontos karakter szereposztása kérdőjeles, a The Hollywood Reporter azonban egyet azért most elárult, nem is akárkit.

Claptrap megformálója nem más lesz, mint a fantasztikus Jack Black!

Képtalálatok a következőre: jack black

Sokaknak persze érthetetlen lehet a döntés, hiszen teljesen adott lenne, hogy a filmen is az a színész szólaltassa meg a lüke robotot, mint aki a játékokban is, de a helyzet az, hogy Claptrap eredeti megformálóját a Borderlands 3-ra lecserélték.

Jack Black nem csak azért tökéletes választás, mert ő maga is egy szórakozott, de imádnivaló figura, hanem mert egyáltalán nem ismeretlen számára az animációs, csak a képernyőn létező karakterek életre keltése, meg hát a videojátékokban is igen járatos. Ő volt többek között a Kung-fu panda, a Cápamesében Lenny, a Jégkorszakban Zeke, de olyan játékokban is feltűnt mint a Brütal Legend (amiben ő volt a főszereplő), a mostanában megjelent Tony Hawk 1+2 Remake, vagy a Broken Age, de biztosan láthatjuk még az idén érkező Psychonauts 2-ben is.

Jack Black érkezéséért a Gearbox feje, Randy Pitchford is oda meg vissza volt:

A Borderlands mozi forgatása viszont a koronavírus-járvány miatti korlátozások miatt egyelőre áll, amint enyhítenek a szabályokon munkához tudnak látni. Emiatt viszont szinte biztos, hogy egyhamar nem fogunk belőle sok mindent látni.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×