Bár a Six Invitational elmarad, ezúttal sem maradunk műsor nélkül.

Ahogy arról már korábban értesítettek minket a fejlesztők, a koronavírus miatti korlátozások miatt sajnos el kellett halasztaniuk Six Invitationalt. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehessen valamilyen különleges eseménnyel búcsúztatni a Year 5-öt.

Február 21-én elstartol a Community and Game Celebration livestream!

Mire számíthatunk?

FUTURE OF SIEGE PANEL

A Future of Siege panelben a fejlesztői csapat információkat oszt meg a hamarosan érkező új szezonnal és a 2021-es tervekkel kapcsolatban. Több meglepetésre is számíthatunk a Ubisoft állítása alapján, így hiba lenne kihagyni.

COMMUNITY HIGHLIGHTS

A Rainbow Six Siege közösség többféleképpen is kifejezi szeretetét a játék iránt. Legyen szó a felejthetetlen pillanatok megörökítésről, kiváló cosplayekről vagy épp csodálatos művészeti alkotásokról. Ebben a szekcióban ezek közül válogatnak majd a fejlesztők.

CREATORS SHOWMATCH

Természetesen Showmatch nélkül manapság nincs ilyen esemény. Egy ötvenezer dolláros jótékonysági kupát szerveztek le a fejlesztők. A tartalomgyártók egy BO3 mérkőzésen csapnak össze a játék legjobb in-game eventjein: Magic, Golden Gun és természetesen Stadium.

R6 ESPORT Invitational Y5 IMG GFX SHOWMATCH T02 web

Big Brain Maeastro Mains

R6 ESPORT Invitational Y5 IMG GFX SHOWMATCH T01 Web

All Aim Ash Mains

A közvetítés várhatóan magyar idő szerint 18:00 órakor startolhat el február 21-én, a játék hivatalos csatornáján: Twitch.tv/Rainbow6. A Ubisoft a drop rendszert sem fogja megszűntetni, erről később egy bővebbi tájékoztatást is adnak majd. Jó szórakozást kívánunk!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

 

×