Ha szereted a LEGO-t és a Minecraftot, akkor rajongói projektet neked találták ki. Minden Minecraft kocka LEGO elemmé változik.

A LEGO arra építette fel hatalmas sikerét, hogy a játékelemek használói szinte végtelen lehetőséget kapnak arra, hogy mit hoznak ki belőle. Ma már tudjuk, hogy az önálló, kreatív alkotás mellett hatalmas, franchise-okhoz köthető építményeket is létrehozhatunk. Ilyen például a rengeteg Star Wars űrhajó, a számtalan autó, vagy épp Super Mario LEGO. Hasonlóan ehhez a Minecraft is számos lehetőséget kínál arra, hogy kockákból építkezzünk, csak éppen a virtuális világban. Most egy játékos kitalálta, hogy ötvözi a kettőt.

Olyan texture packon dolgozik, ami a Minecraft kockáit LEGO elemekké alakítja.

Minecraft + Lego = Love (making my own texturepack!)
byu/macio6 inMinecraft

 

A Redditen közzétett képek egyértelműen azt mutatják, hogy a Minecraft világa LEGO világgá alakul.

Az ötlet nagyon király és biztos sokak tetszését elnyeri, ugyanakkor mivel ez egy rajongói kezdeményezés, nem lehet tudni, hogy a különleges texture pack mikor jelenik meg. A készítő macio6 azt mondja: amint minden alapkockát átalakított, mindenki számára elérhetővé teszi.

Nyilvánvaló, hogy rengeteg munka vár még az alkotóra, ám akinek igazán elnyerte a tetszését, annak érdemes lesz bekövetni a srácot. Való igaz, hogy a LEGO® Worlds képében létezik már egy olyan játék, amiben LEGO kockákból építhetünk, de ez valójában ért el olyan nagy sikereket, mint a Minecraft.

Amikor viszont majd LEGO elemekből építkezhetünk a Minecraftban, a két kreatív játékötlet teljesen új formában élhet tovább. Talán még a két cég is elgondolkodik majd az ötleten.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×