Egy lazább délutánon teljesíthetők a feladatok.

Bár a ‘The Mandalorian’ már feloldható a Battle Pass legelső szintjénél, közel sem jelenti azt, hogy mindent meg is kapunk mellé. A fejlesztők okosan az utolsó tierre tették Baby Yodát, a Beskar páncél fejlesztéséhez pedig külön feladatokat kell csinálnunk. A tizedik hét után már a játékosok nagy része a Tier 100-at karcolgatja, így időszerű összeszedni ezeket a küldetéseket.

A feladatok

Minden Battle Pass skin feloldásakor kapunk egy Beskar feladatot, így összesen nyolc darabot kell teljesítenünk a szezon során. Ezek pontos listája a következő:

  1. Látogassuk meg a Razor Crestet
  2. Keressük meg a Beskart a Shark gyomrának mélyében
  3. Keressük meg a Beskart, ahol a föld találkozik az égbolttal
  4. Teljesítsünk egy Bounty-t
  5. Teljesítsünk több Weapon Specialist érmét
  6. Teljesítsünk egy Legendary küldetést
  7. Győzzük le Ruckust
  8. Gyűjtsünk 500 aranyat

Természetesen ezen feladatok közül néhány teljesen egyértelmű és adja is magát, ám pár küldetéshez nem árt egy kis segítség. A teljes érthetőség jegyében végigmegyünk az összes misszión, hogy biztosan teljes legyen a siker.

Látogassuk meg a Razor Crestet

Mando lezuhant űrhajóját kell megkeresnünk. Bár már szinte mindegyik Fortnite játékos elhaladt a hajó mellett, azért egy térképes segédlet sosem jön rosszul.

Fortnite-Chapter-2-Season-5-Razor-Crest-Map-Location

Razor Crest pontos helye

Dirty Docks és a Zero Point gömb között találod majd meg az űrhajót, a sivatag szélén. Így a tizedik hét után remélhetőleg nem sok játékos fog az utadba állni.

Keressük meg a Beskart a Shark gyomrának mélyében

Ez már egy fokkal izgalmasabb küldetés, hiszen itt konkrét Beskar páncél darabot kell megkeresnünk Sharknál. A második emeleten egy kinyitott széf gyomrában találod meg a hőn áhított Beskart egy polcon árválkodva.

Fortnite-Beskar-Steel-Belly-of-the-Shark

Shark

Keressük meg a Beskart, ahol a föld találkozik az égbolttal

Az Epic Games fejlesztői itt kicsit ködösen fogalmaztak, de ez is pár pillanat alatt teljesíthető feladat. A Catty Cornertől délre fekvő hegy tetejére kell feljutnunk, majd a pálya legmagasabb pontján megtaláljuk a következő Beskar páncél darabot. A megszerzéséhez egy ID szkennerrel ellátott ládikót kell kinyitnunk, melyhez a Mandalorian outfitet kell viselnünk.

Fortnite-Beskar-Steel-Earth-Meets-Sky

A kinyitandó láda

Teljesítsünk egy Bounty-t / Szerezzünk 500 aranyat

Képtalálatok a következőre: bounty fortnite

Ideje rágyúrni a Bounty küldetésekre

Ezekhez nem igazán kell sokat hozzáfűznünk. Keressünk meg egy NPC-t, majd öljük meg az általa kijelölt játékosokat az „Eliminate Enemy Player” feladatot kiválasztva. A mozzanat egy meccs során többször is ismételhető, ezért tökéletesen kombinálható a szerezzünk 500 aranyat küldetéssel. Így pillanatok alatt kipipálhatunk két feladatot is.

Teljesítsünk több Weapon Specialist feladatot

Adott fegyverekkel való sebzés után, egy bizonyos sebzésérték felett a játék megajándékoz minket egy-egy virtuális Weapon Specialist „érmével”. A feladatot legkönnyebben Team Rumble játékmódban tudjuk teljesíteni, hiszen itt karakterünk állandó jelleggel újraéled és folyamatosan farmolhatjuk az AR, SMG, Shotgun és többi fegyverek sebzéseit.

Teljesítsünk egy Legendary küldetés

Minden héten új, limitált ideig elérhető Legendary feladatokkal lát el minket a játék. Az e heti felhozatalban székeket, kanapékat kell elpusztítanunk. Ha nem sürgős a dolog, akkor természetesen a csütörtökön érkező új küldetések is tökéletesen megfelelnek majd a célra.

Győzzük le Ruckust

Ruckus egy NPC, melyet a Hydro 16 közelében találhatunk meg. Általában a térképen jelölt épületben őrjáratozik, így könnyedén el tudjuk majd csípni. Nem árt azonban vigyázni vele, hiszen a Legendary ritkaságú AR mellett egy Rocket Launcher is van nála, mellyel komoly pusztítást tud végezni.

Fortnite-Hyrdo-16-Ruckus-Location

A fentiek alapján látható, hogy nem kell félnünk a 8 Beskar küldetéstől, egy lazább délután teljesíthető akár az összes is. Sok szerencsét kívánunk!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×