Egy felmérés végre megmutatja azokat a videojáték-karaktereket, akiket a játékosok a legszexibbnek tartanak széles e világon.

Az évek során rengeteg videojáték-karakter vált széles körben ismertté és kedvencé. Én magam is mindig meglepődök azon, hogy szinte minden videojáték-világot és karaktert felhasználnak arra, hogy valamilyen felnőtt tartalom szülessen. Ez sajnos elkerülhetetlen.

Viszont el kell ismerni, hogy a videojáték-karakterek számos típusát vonultatták fel az elmúlt években. Vannak harcosok, pimaszok, jószívűek, mágusok és botcsinálta hősök. Úgy tűnik, a karakterek személyiségén túl vannak olyanok, akik azon is elgondolkoznak: melyik a legszexisebb közülük?

Így hát a Good Luck Mate készített egy felmérést, amihez 20 rajongói oldal, valamint a Google kereséséi adatait használták fel. Ez alapján kiderült, hogy

melyek a legtöbbet keresett, legtöbbet említett legszexibb karakterek a videojáték-világban.

Először jöjjenek a lányok:

Aztán a srácok:

Most már csak egyetlen kérdés maradt: mennyire értesz egyet a listával? Jól tudjuk, hogy mindenkinek más az ízlése, és mindenkinek más tetszik. Ettől függetlenül a keresési számok alapján jól látszik, hogy a legtöbb gamer mely karaktereket keresi leginkább.

Neked ki a kedvenced?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×