Csak hétfő este leplezte le a részleteket az Epic Games.

Ahogy azt várni lehetett, az Epic Games ezúttal sem hagyja ki a Valentin-napi ünneplést a repertoárból. Bár konkrét frissítés nem érkezik a héten, a titkosított fájloknak hála rengeteg tartalommal ünnepelhetnek majd a játékosok. Nézzük is mire számíthatunk az elkövetkezendő pár napban!

Hearts Wild Cup

Hearts Wild Cup

Február 9-én egy három órás kupa keretein belül a játékosok az Item Shopba való kerülése előtt megszerezhetik a „Lovely” névre hallgató outfitet. A formátum duó, összesen 10 mérkőzést játszhatnak le a felhasználók a szokásos 3 órás időablakban. Európában a legjobb 1750 páros kapja meg az Epic Games-től az outfitet.

Közösségi játék – Hearts Wild: Lots to Love

A játékosok február 10. és 17. között különleges feladatokat teljesíthetnek majd a kedvenc tartalomgyártójuk csapatához csatlakozva. A küldetések teljesítésével több ingyenes tárgyat is megszerezhetünk majd a helyezésünktől függően, melyeket az alábbi képen láthatsz:

Fortnite Hearts Wild Team Battles

A megszerezhető tartalmak

A tárgyak pontos listája:

  • Breathless Blades Pickaxe
  • Shuffly Shapes Wrap
  • Reel Love Spray
  • Perfect Match Emoticon
  • Hearts Wild Team Battles Banner

A Lots to Love weboldal és az ezzel kapcsolatos oldal működéséről külön blogposzttal jelentkezik majd az Epic Games, melyről természetesen mi is beszámolunk majd.

Heti küldetések

Fortnite Fishstick's Shot At Love

Segítsünk Fishsticknek!

Az Epic Games belecsempészte a héten érkező heti küldetésekbe is az ünnepi hangulatot. A feladatokban Fishstick segítségére kell sietnünk, hogy partnert találjon magának a jeles napra. A missziók a szokásos időpontban, csütörtök délután érkeznek majd.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×