Már 9 hónapja jelezték a fejlesztőknek a „problémát”.

Nem is olyan régen írtunk a Battle Passból kifarmolható Mac-10 Warzone blueprintről. Úgy tűnik nem az volt az egyetlen ilyen tárgy a játék történetében, elég csak megnéznünk a CDL/Oceanographer névre hallgató HDR blueprinteket.

Since we had some talk about "pay to win" wepons with difference stats in the store, can we please talk about the HDR and the benefits it has with the CDL/Oceanographer blueprint? from CODWarzone

 

 

Az aur0n névre hallgató felhasználó hétvégén töltötte fel Redditre a fenti képet. Az ábrán az alap HDR és a megvásárolható HDR távcsövei közötti különbséget mutatja be tökéletesen aur0n. Míg az alap távcsőnél a látómező nagy része feketeséget ölt, addig a megvásárolható blueprintes változatnál tökéletes látjuk a körülöttünk zajló eseményeket is.

Abban azért a felhasználók is egyetértettek, hogy nem Mac-10 szintű probléma ez. Ám felmerült a kérdés, hogy ilyen jellegű eltérések beleférnek-e az ingyenesen elérhető és megvásárolható kozmetikai tárgyak között. A hibát már 9 hónapja is jelezte valaki, de úgy tűnik a fejlesztők szemet hunynak a dolog felett. Szerintetek mennyire fér bele az ilyen jellegű megkülönböztetés a kozmetikai tárgyaknál?

 

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×