Összeszedtünk 5 olyan dolgot, ami talán változhatna a LoL háza táján.

Biztos, hogy a Riot Games csapatának nincsen egyszerű dolga, amikor döntéseket kell hoznia a LoL következő aktuális frissítéseiről. Minden egyes nerfet vagy buffot, akár hősökről vagy itemekről legyen szó, de százszor át kell gondolniuk, nehogy extrán mellényúljanak. Tudjuk jól, hogy egy fatális hiba hatalmas felháborodást szülne a játékosok körében.

Ezeket átgondolva, mi összeszedtünk 5 olyan dolgot, amire véleményünk szerint szükség lenne a következő frissítés során:

Viego Nerf

Mindig jó, ha érkezik egy új hős, hiszen kicsit felrázza a már megszokott játékot. Ez Viego esetében sincs másképp. Ugyanakkor általában elmondható az is, hogy az új hősök mindig kicsit túl erősre sikerednek. Ebben az esetben hősünk például meglehetősen könnyen tud gankelni, ha a játékos már picit jobban „összeszokott” vele, továbbá képességei érdekesek és hatalmas erővel bírnak. Szerintünk ide érkezhetne egy nem túlzott, de egyensúlyba hozó nerf.

Életképesebb ADC-k

A játékban körülbelül 20 olyan hős kap helyet, akiket kifejezetten ADC-nek szántak. Ezzel szemben Kai’Sa messze a legnépszerűbb mostanság. Olyannyira, hogy választási aránya magasabb, mint néhány másik bajnok győzelmi aránya. Természetesen azért ragaszkodnak hozzá a játékosok, mert igenis jó, és hatalmas meccseket lehet vele tolni. Épp ezen okok miatt fontos lenne, hogy az olyan ADC-k, mint például Miss Fortune és Samira is kicsit használhatóbbá váljanak.

Sejuani Buff

Sejuani egyike azon kevés junglereknek, akire már nagyon ráférne egy buff. Meglepő módon a hősök ezen a poszton általában jól el vannak látva, viszont túl gyors lehet a tempójuk az előbb említett karakterrel szemben. Egy buff biztos, hogy tudná ezt valamilyen szinten egyensúlyozni.

Duskblade Nerf

A Duskblade sok okból kifolyólag egy igen erős item, de leginkább a biztosított sebzés miatt. Ha az pedig nem lenne elég, az aktív és a mitikus passzív még egy lapáttal rátesz. Mindenképp jöhetne egy kisebb nerf ide is.

Hook Nerf

A top tíz support közül háromnak van olyan képessége, amellyel be tudja húzni a szegény pórul járt ellenfelét. Ilyenek például Thresh, Blitzcrank és Nautilus is, de hogy tetőzzük a hangulatot, Pyke? Valószínűleg sokan egyetértünk abban, hogy ezek a bajnokok igencsak enyhítik más, közelharcos bajnokok hatékonyságát.

Szerinted milyen változásokra lenne még szükség a játékban?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×