A Riot Games simán csak bugfixként hivatkozott rá a patch notes-ban.

A hét elején érkezett meg a Valorant 2.02-es frissítése. Papíron a legfontosabb változás talán az volt, hogy a fejlesztők hozzányúltak a fegyverek futási, sétálási és guggolva sétálási pontosságához. Ezen kívül a Diamond 3 játékosok számára már csak a Solo/Duo lobby maradt, vége az öt fős előremenetelnek.

A játékosok időközben észrevették, hogy Brimstone és Jett füstjeiben könnyebben kiszúrja őket Raze roombotja. Sova nyila is érzékenyebb lett, a füstökbe belőve már az abban álló játékosokat is mutatja, ez eddig szintén nem volt így. Omen füstje már egy ideje így viselkedett egyébként.

The latest Patch notes has a massive Brimstone Nerf in them that no one seems to be talking about from VALORANT

 

 

Sokan azt hitték, hogy a fejlesztők elfelejtették ezeket megemlíteni. Ez azért nem így van, szimplán csak le kellett volna görgetni a hivatalos changelog aljára, ahol úgy hivatkoztak erre a változásra, mint szimpla bugfixre.

A felhasználók természetesen így is csalódottak, Jett esetén talán még meg is értik valamennyire a problémát, hiszen azok a füstök instant castolódnak. Azt is felhozták a játékosok, hogy a fejlesztők a Brimstone/Jett füstök „hibás” képességeire úgy hivatkoztak béta óta, mintha eddig direkt lett volna ilyen. Jó kérdés, hogy akkor miért intézték el az egészet egy sorral a patch notes bugfix szekciójában? Reméljük hamarosan válaszolnak a Riot Games munkatársai a játékosok aggodalmaira.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/
https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

 

×