A cég sem látja szívesen az AFK játékosokat.

Bár még csak pár napja esett be a Valorant 2.02-es frissítése, a fejlesztők máris megosztottak néhány információt az elkövetkezendő frissítéssel kapcsolatban. Azt természetesen nem tudjuk, hogy pontosan mikor fognak megérkezni ezek a változások.

Valorant AFK helyzet

Bár az előző verzióban is már igyekeztek hozzányúlni az AFK rendszerhez, újabb változások is érkeznek majd. A Riot Games is pontosan tudja, hogy mennyire frusztráló, ha egy AFK csapattárson megy el egy-egy fontosabb meccs. Ismertették is az első keményebb fellépést az ilyen felhasználók ellen.

Sokkal keményebb büntetést kapnak majd az AFK játékosok, abban biztosak lehetünk. Több RR pontot veszíthetnek, mint amennyit egy sima vereséggel engedne nekik a rendszer. Ez még csak az első lépés a probléma kezelésében, az elkövetkezendő frissítésben további újdonságokra is számíthatunk.

A szezon végi jutalmak

valorant act episode rewards

Az eddig megszokott módszer helyett ezúttal egy kicsit megengedőbb lesz a rendszer a szezon végi Act jutalmak kiosztása során. Még mindig el kell érnünk legalább 9 győzelmet az Act Rank Badge kitöltéséhez, de a győzelmek közül a legmagasabb rangon elért számít majd. Reméljük a felhasználók ezt is nagy megelégedéssel fogadják majd.


https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

 

×