Talán sikerül valamit lefaragni a technológia hátrányaiból.

Mióta világ a világ, az online kompetitív játék egyik alapelve, hogy ha a körülmények adottak mindig kábeles kapcsolatot kell használnunk. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy wifiről ne lehetne játszani, de sokkal több a hibalehetőség a dologban. A pingünk az esetek nagy részében magasabb mint kábelről, az esetleges csomagvesztésről nem is beszélve.

Persze azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a wifi technológia is folyamatosan fejlődik, jelenleg a 802.11ax (Wi-Fi 6) a legújabb szabvány, mellyel elképesztő sebességeket érhetünk el egészen alacsony válaszidők mellett. Ám még mindig nem annyira stabil a kapcsolat, mint kábel esetén.

A Valve egyik fejlesztője érdekes tweettel jelentkezett kedden. Olyan jelentkezőket keresnek, akik rendelkeznek Windows Insider fiókkal, CS:GO/Dota játékosok, wifit használnak és szívesen segítenének tesztelni a cégnek egy új technológiát.

A fenti adatok alapján úgy tűnik a Valve-nál olyan fejlesztésen dolgoznak, mely a wifin játszó felhasználók életét könnyítheti majd meg a jövőben, kíváncsian várjuk!

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×